Scroll door de door LKMedia uitgevoerde fotografie projecten.

Your Tactical Analyst

Kantoorfoto’s

Your Tactical Analyst is een snelgroeiend bedrijf binnen het professioneel voetbal. Ze hadden mij gevraagd om foto’s te maken van hun thuisbasis. Deze foto’s wilde ze gebruiken voor de media, website en linkedin.

(klik op de foto om de overige foto’s te zien)

Familieshoot

Een familie voor de lens

Een fotoshoot is het mooiste cadeau. Ze hadden bedacht om een leuke fotoshoot te doen voor de verjaardag van de moeder in het gezin. Dit hebben we gedaan aan een meertje. Helaas hadden we het weer niet onder controle. Dit gaf wel extra gezelligheid en mooie druppels in het water.

(klik op de foto voor een grotere weergave)

V.V. Annen

Teamfoto’s

Voor het nieuwe seizoen wilde vv annen nieuwe team foto’s hebben. Dit keer wouden ze een stapje verder gaan dan een paar snelle kiekjes met de telefoon. Het doel was om een style door te trekken door alle foto’s en tegelijkertijd de trots van vv Annen te laten zien, de nieuwe tribune.

(klik op de foto om de overige foto’s te zien)

Your Tactical Analyst

Portretten

Voor de website wilden Your Tactical Analyst graag portretten hebben van alle werknemers. Dit geeft een gezicht aan het bedrijf. Dit hebben we op locatie gemaakt. Dit moest een professionele en serieuze style hebben zodat het goed tussen het professioneel voetbal past.

(klik op de foto om de overige foto’s te zien)